TRANSFER RUMOUR

Latest News

Vincent Aboubakar Transfer from Beşiktaş to Hatayspor

Vincent Paté Aboubakar leaves Besiktas and signs a contract valid until June with Hatayspor. The Cameroonian forward will bring his great experience to an ambitious club. In the past, he has also worn the jerseys of Porto, Lorient, and Al-Nassr.

Hatayspor, Beşiktaş'ın kadro planlamasında yer almayan Vincent Aboubakar'ı transfer etti ve 32 yaşındaki Kamerunlu forvetle 1 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, 32 yaşındaki forvetin sözleşmesinin karşılıklı anlaşma ile feshedildiğini ve Aboubakar'ın Hatayspor'a transfer olduğunu duyurdu. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, profesyonel futbolcu Vincent Pate Aboubakar'ın Atakaş Hatayspor Kulübü'ne kesin transferi konusunda Atakaş Hatayspor ve oyuncu ile anlaşma sağlandığı ve oyuncu ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak sona erdirildiği belirtildi.

Vincent Aboubakar has signed with Hatayspor after terminating his contract with Besiktas. The contract was set to end at the end of the season, but he decided to stay in Turkey and signed with Hatayspor until June 2025. This will be his fourth full season in Turkish football.

Vincent Aboubakar

Interested Clubs

Follow Rumours

View transfer rumours on our TikTok, Instagram and X.