GLASINA O TRANSFERU

Najnovije vijesti o transferu

Younes Namli Transfer -> PEC Zwolle

Younes Namli će se vratiti u PEC Zwolle. Spomenuo je da je ranije u prijelaznom roku razgovarao s Ajaxom, ali je na kraju odlučio vratiti se u PEC Zwolle.

Younes Namli se sprema vratiti u PEC Zwolle. Namli je spomenuo da je ranije u prijelaznom roku bio u pregovorima s Ajaxom, ali Ajax je na kraju odabrao drugačiji smjer.

Younes Namli se vraća u PEC Zwolle. Tridesetogodišnji Danac ponovno će se pridružiti momčadi Johnnyja Jansena. Unatoč prethodnim ambicijama za većim korakom i neuspjelim pregovorima s Ajaxom, Namli će sada ponovno biti dio momčadi PEC Zwollea.

Hamstra, tehnički direktor PEC Zwollea, nije isključio povratak Younesa Namli. Spomenuo je da su vrata otvorena za Namlin povratak i da su tijekom prijelaznog razdoblja napravili pokušaje. Namli cilja na viši segment, ali ne isključuje potpuno povratak u Zwolle.

Younes Namli je otvoren za povratak u PEC Zwolle. Imao je otvorene razgovore s klubom i ima dobar odnos s trenerom, Johnnyjem Jansenom. Namli smatra Zwolle svojim domom ako se ne pojavi drugi sportski izazov.

U PEC Zwolleu postoji nada da će se Younes Namli vratiti. Ugovor ofenzivnog veznjaka istekao je prošle sezone i još uvijek nije pronašao novog poslodavca.

Trenutni RW-ovi

PEC Zwolle

Younes Namli

Zainteresirani klubovi

Prati transfere

Vidi glasine na našem TikToku, Instagramu i X-u.