GLASINA O TRANSFERU

Najnovije vijesti o transferu

Neal Maupay Transfer: Everton -> Olympique Marseille

Neal Maupay je napustio Premier ligu i pridružio se Olympique Marseilleu.

Neal Maupay pridružuje se Olympique Marseilleu na jednogodišnju posudbu s obvezom otkupa za oko 4 milijuna eura. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Brentfordu, postigavši osam golova u 31 nastupu.

Neal Maupay bit će posuđen iz Evertona u Marseille na godinu dana. Francuski klub ima opciju otkupa. 28-godišnjak je prošle sezone bio posuđen FC Brentfordu, gdje je postigao šest golova u 29 utakmica Premier lige. Sada se napadač vraća u svoju domovinu nakon sedam godina provedenih u Engleskoj.

Neal Maupay je prvotno posuđen Olympique Marseilleu, koji ima obveznu opciju otkupa od četiri milijuna eura. Maupay, koji se pridružio Evertonu iz Brightona & Hove Albiona 2022. godine, imao je neuspješan period na Goodison Parku, nastupivši u 32 službene utakmice uglavnom kao zamjena. Razdoblje posudbe u Brentfordu također nije donijelo pozitivne rezultate. Ranije ovog ljeta, Maupay se vratio u Everton, ali je ostao na klupi za prve dvije utakmice Premier lige. Imao je sukobe s navijačima Evertona, što je učinilo da izlaz izgleda kao najbolja opcija za sve uključene strane. Marseille je uskočio kako bi spasio Maupaya iz njegove teške situacije u Engleskoj.

Potencijalni novi CF-ovi

Olympique Marseille

Trenutni CF-ovi

Olympique Marseille

Neal Maupay

Zainteresirani klubovi

Prati transfere

Vidi glasine na našem TikToku, Instagramu i X-u.