GLASINA O TRANSFERU

Najnovije vijesti o transferu

Michael Olise (Crystal Palace) - odlazi iz kluba?

Michael Olise je prešao iz Crystal Palacea u Bayern de Múnich. Transfer je završen u nedjelju.

Bayern Monaco postigao je preliminarni dogovor s Michaelom Oliseom. Francuski krilni igrač pristao je pridružiti se njemačkom klubu, a sada Bayern Monaco mora finalizirati dogovor s Crystal Palaceom kako bi dovršio transfer.

Čini se da FC Chelsea ima najbolje šanse, ali financijski paket izgleda neizvedivo za Blues. Olise je bio blizu prelaska na Stamford Bridge prije godinu dana, ali je odlučio produžiti svoj ugovor s Crystal Palaceom.

Michael Olise je prethodno bio povezan s prelaskom u FC Chelsea, ali financijski paket je smatran neodrživim.

Crystal Palace se bori da zadrži Michaela Olisea usred interesa drugih klubova.

Michael Olise iz Crystal Palacea, nakon dvije sezone prilagodbe na Premier ligu i postizanja 10 golova ove sezone, spominje se kao potencijalni transfer u Paris Saint-Germain.

Olise je tijekom posljednjih 12 mjeseci povezivan s nizom vodećih europskih klubova, a za PSG se nagađa da ima vrlo velik interes za krilo Crystal Palacea.

Olise je tijekom posljednjih 12 mjeseci povezivan s nizom vodećih europskih klubova, a za Arsenal se nagađa da ima vrlo velik interes za krilnog igrača Crystal Palacea.

Chelsea je mislila da je prošlog ljeta ostvarila dobru kupovinu kada je aktivirala Oliseovu klauzulu o otpuštanju od samo 40,8 milijuna eura u to vrijeme. Međutim, Olise je pristao na novi ugovor s južnolondonskim klubom za koji se navodno njegova klauzula o otpuštanju povećala na oko 70 milijuna eura ovog ljeta.

On je još jedna alternativna opcija, s potencijalnom cijenom od oko 75 milijuna eura. Ove sezone imao je brojne fizičke probleme koji su ga prisilili da propusti više od polovice sezone.

Prati transfere

Vidi glasine na našem TikToku, Instagramu i X-u.